Bergenergy [főoldal]

ENERGIAHATÉKONYSÁG

Fő és alap tevékenységünk az energiahatékonysági szolgáltatás, mely három alappillérből áll:

  • Mérnöki szolgáltatás, a lehetőségek feltérképezése, mely az alapja minden további beruházási tevékenységnek. Szakembereink a helyszíni audit során elemzik az energiafelhasználó berendezéseket, az aktív és passzív energiahatékonyságot. A vizsgálat során feltérképezünk minden jelentős energiahasználó berendezést. Nem csak a berendezések hatásfokát nézzük, hanem megvizsgáljuk a veszteségeket okozó energiahasználó berendezéseket, a felhasználható hulladékenergiákra felhasználási módot keresünk. Az energiafelhasználás optimalizálásaként utolsó lépésként a megújuló energiafelhasználás lehetőségeire teszünk javaslatot. A beruházásokat megtérülési számításokkal támasztjuk alá, ezzel könnyítve partnereink döntéshozatali folyamatát.
  • Projekt menedzsment, megvalósítás. Az energiamegtakarítást a valós projektek megvalósításával érjük el. Ezek a projektek lehetnek energetikai fejlesztésekre-, világításkorszerűsítésre-, megújuló energia felhasználásra-, vagy egyszerűen egy fázisjavító berendezés beüzemelésére irányulóak. Cégünk, minősített partnereivel komplett tervezésre, kivitelezésre vállalkozik.
  • Felügyelet, működtetés. A rendszerek folyamatos felügyelete-, a mérési rendszer kiépítése-, a mérési eredmények kiértékelése-, analizálása-, és a beavatkozás-, a korrigálás teszi lehetővé a tudatos, optimális működtetést. A felügyeleti rendszerünk nem csak a működtetésre, de az igényeknek megfelelő riportok elkészítésére is támogatást nyújt. Nagyon fontos kiemelnünk, hogy a rendszer működtetéséhez illetve új riportok készítéséhez nincs szükség külsős támogatásra, Ön, illetve kollégái elkészíthetik saját maguk elképzeléseinek megfelelő riportokat, melyek 12 nyelven állnak rendelkezésre. A felügyeleti rendszerünkről bővebben olvashat a Kötelező almérési rendszer oldalon.
© 2024 - Berg Energy Kft. - minden jog fenntartva