Bergenergy [főoldal]

ÜDVÖZÖLJÜK OLDALUNKON!

Tisztelt Látogató!

Tisztelt Partnerünk!

Köszönjük, hogy megtisztel minket érdeklődésével! A Berg Energy Kft. egy mérnökiroda, mely energetikai audittal, tervezéssel, teljes kivitelezéssel és a fenntarthatóság jegyében energia menedzsment megoldással áll partnerei rendelkezésére.

Hiszem, hogy a vállalatok elképzeléseinek megfelelően megtérülő energiahatékonysági projekt a legjobb döntés, a legjobb befektetés. A beruházás növeli a vállalat értékét, jelentős részben javítja a munkakörnyezeti feltételeket, növeli a versenyképességet, csökkenti a kiadásokat, energiát takarít meg, amivel a környezetre való negatív hatások is csökkennek. Az elképzeléseiknek megfelelő beruházás megtalálásában tudunk mérnökeinkkel segítséget nyújtani. Kollégáim teljes elkötelezettségével, sok éves szakmai tapasztalatával sikerült partnereinknek megmutatnunk a lehetőségeket, így lett a sikerünk a partnerünk sikere is – a közös cél elérése, az energia hatékonyabb felhasználása.

CÉLJAINK

A Berg Energy célja, hogy partnereinkkel olyan megoldásokat nyújtsunk ügyfeleinknek, amelyekkel segítünk elérni az energiahatékonysági céljaikat. Együttműködő partnereink olyan gyártó, fejlesztő, kivitelező és mérnök szakemberek, akik elkötelezettek az energiahatékonyság és fenntarthatóság iránt, munkájukkal elősegítik a környezet védelmét. Ügyfeleinkkel együttműködve megtaláljuk az optimális megoldást az aktív-, passzív energiahatékonyságban és a megújuló energiaforrások alkalmazásában. Az energiahatékonysági projektek megvalósításával az Ön vállalata nem csak versenyképesebb lesz, de hozzájárul a globális környezetvédelmi célok eléréséhez is.

MŰKÖDÉSÜNK

A vizsgálat során feltérképezünk minden jelentős energiahasználó berendezést, nem csak a berendezések hatásfokát nézzük, hanem megvizsgáljuk a veszteségeket okozó energiahasználó berendezéseket, a felhasználható hulladékenergiákra felhasználási módot keresünk. A mérést, tervezést, kivitelezést a közösen megtervezett ütemterv szerint valósítjuk meg. 

 

Forduljon hozzánk bizalommal!

Tisztelettel: 

 

Virga Gábor

Ügyvezető

Berg Energy Kft.

© 2024 - Berg Energy Kft. - minden jog fenntartva