Bergenergy [főoldal]

VILÁGÍTÁS KORSZERŰSÍTÉS A LEGMODERNEBB LED ESZKÖZÖKKEL

A LED technológia jelenlegi fejlettségi szintje és a LED fényforrások előállítási költségeinek csökkenése eredményeként, a LED fényforrások és lámpatestek ma már kompromisszumok nélkül képesek kiváltani a hagyományosnak nevezett fényforrásokat.


HATÉKONYABB ENERGIA FELHASZNÁLÁS

A magyar gyártó partnerünk tevékenységének középpontjában kizárólag a magas minőségű-, professzionális felhasználási igényeknek megfelelő-, ipari-, intézményi-, és közvilágítási LED világítótestek és fényforrások gyártása, közvetlen importja és forgalmazása áll. Azon dolgozunk, hogy a LED technológiát széles körben elérhetővé tegyük a hazai vállalkozások, intézmények és önkormányzatok számára.

A világítás korszerűsítés talán legfontosabb kérdése, hogy mennyit takaríthatunk meg ilyen beruházással. Az teljesen biztos, hogy a termék élettartamán belül bőven megtérülő befektetésről van szó, csupán az a kérdés, hogy az adott világítási szokásokkal ez mennyi időbe telik és ez az idő intervallum még racionálisnak tekinthető-e. A minőségi LED-es fényforrások élettartama nagyon hosszú, és a legtöbb minőségi gyártó hasonlóan hosszú garanciaidőket is biztosít a termékekhez. Fontos tudni, hogy a megtérülés időpontja nagyban függ a napi világított órák számától. Az biztos, hogy egy adott termék adott üzemidő alatt termeli ki a saját árát, de az már nem mindegy, hogy az adott üzemórát pár hónap alatt érjük el, pl. napi 12 órás világítás mellett, vagy napi 1 - 2 óra világítás mellett csak évek múltán. Magyar gyártó partnerünk a legújabb generációs, sokoldalú LED lámpatesteivel és LED fényforrásaival biztosítja ügyfeleinek, hogy alkalmazhassanak innovatív LED technológiával működő, energiatakarékos világítást, legyen az egy ipari csarnok világítása, egy irodaház világítása vagy egy település közvilágítása. Az ilyen hatékony és energiatakarékos LED fényforrások vagy lámpatestek tartós használata megéri minden felhasználó számára, és nem utolsó sorban még környezetbarát is a használatából adódó CO2 megtakarítás miatt.


IPARI CSARNOK VILÁGÍTÁS

Nagy belmagasságú ipari csarnokok általános, vagy nagy fényerővel történő megvilágítása saját gyártású LED fényforrásokkal, vagy komplett LED reflektorokkal, LED felülvilágítókkal illetve LED ipari harangokkal történhet. Az ipari csarnok világítás csoportjában jellemzően az alábbi LED alkalmazásaink szerepelnek:


T5, T8 LED FÉNYCSÖVEK (600, 1200, 1500 MM HOSSZBAN, 10-30W TELJESÍTMÉNYBEN)

LED fénycső

A LED fénycsöveink teljes mértékben kompatibilisek a hagyományos neon fénycsövekkel, így a meglévő világítótestek (armatúrák) cseréje nélkül juthat rendkívül alacsony fogyasztású világításrendszerhez, a korábbi fényerő megtartása vagy akár növelése mellett.


LED IPARI HARANGOK (50-250W TELJESÍTMÉNYBEN, 60-90-120°-OS ERNYŐVEL)

LED ipari harang

A LED ipari harangjaink széles teljesítmény palettájukkal és különböző sugárzási szögükkel tökéletesen kiváltják a hagyományos fém halogén-, higanygőz-, vagy nátrium ipari felülvilágítókat.


LED REFLEKTOROK (10-200W TELJESÍTMÉNYBEN)

LED reflektor

A LED reflektor lámpáink széles teljesítmény palettájukkal és különböző sugárzási szögükkel alkalmasak mind kiemelő, mind hangulatvilágítás kialakítására. Kiváltja a fém halogén-, halogén-, vagy higanygőz reflektorokat.


INTÉZMÉNYI VILÁGÍTÁS

LED PANELEK BEÉPÍTHETŐ VAGY FÜGGESZTHETŐ KIVITELBEN

LED panel

A LED panelek alkalmazásának előnyei első sorban a rendkívül magas fényerőben és az álmennyezet síkjába való beépíthetőségben rejlik. Irodák és bankok kedvelt világítótestei a 60x60 cm-es illetve 120x30 cm-es LED panelek.


KÖZVILÁGÍTÁS

HAZAI GYÁRTÁSÚ PROFESSZIONÁLIS KÖZVILÁGÍTÁSI LED LÁMPATESTEK

LED közvilágítási lámpatest

Úttestek, külterületek, parkok, telephelyek megvilágítására szolgáló LED közvilágítási fényforrások és lámpatestek, különösen magas követelményeknek felelnek meg. Megfelelő méretezés esetén 60-70% -os energia megtakarítást produkálnak, több mint 10 év élettartammal bírnak és üzemidejük jelentős részében karbantartás nélkül üzemeltethetőek.
A LED közvilágítási lámpatestek alkalmasak az utcai megvilágításban használt kompakt, higanygőz, nátrium és fém halogén lámpák kiváltására. Az utcai világítás alapvetően a települési önkormányzatok feladata, amennyiben közterületen történő utcai világításról beszélünk. A települési önkormányzatok kötelessége, hogy minimálisan is elvárt színvonalú szolgáltatást nyújtsanak, amelynek körébe tartozik az utcai világítás is, és ebben nagy előre lépés lehet a közvilágítás LED korszerűsítése.
Jelenleg a települések többségében elavult, és nagy fogyasztású fényforrások üzemelnek, ami alapján kijelenthető, hogy átlagosan legalább 10-15 éve nem történt közvilágítási korszerűsítés, ráadásul élettartamuk végén vannak, így egyre növekvő karbantartást igényelnek.
A LED korszerűsítés esetén, nemcsak a megvilágítás erőssége növekedhet, hanem a lámpatestek üzembiztonsága, valamint energia hatékonysága fokozatokkal javulna.


© 2024 - Berg Energy Kft. - minden jog fenntartva